Niko125vPL 7 Posted February 13 Share Posted February 13 funkcjonariusze zmuszają graczy do przyjmowania mandatów w ciągu 5 sekund, wystawiają mandaty za czyny które nie zostały popełnione, nie legitymują się, wyzywają graczy i są nie kulturalni, no jednym słowem totalna samowolka i brak profesjonalizmu 2 2 2 1 Link to post Share on other sites
Nahmir Kopytko 2 Posted February 13 Share Posted February 13 POTWIERDZAM TO , JESTEM ŚWIATKIEM, A POLICJANT NXTHING ODWALA FUSZERE . JA (NAHMIR KOPYTKO) ORAZ GRACZ WODZU ORAZ GRACZ ZNICZU I ANCHOVY. POLICJANCI ODWALALI FUSZERE TOTALNĄ, ORAZ NIE CHCIELI POKAZAC DOWODU WOBEC MNIE JUŻ NIE JEDEN RAZ. WIELE SPRAW I WIELE ODWALONEJ MANIANY NIE POZDRAWIAM POLICJANTÓW KTÓRZY ODWALALI MANIANE 1 1 Link to post Share on other sites
boberowy 2 Posted February 13 Share Posted February 13 potwierdzam także spotkałem się z taka sytuacją Link to post Share on other sites
Marcin Pietruszka 10 Posted February 13 Share Posted February 13 (edited) Quote autorze tego reporta bądz listu do komendanta niestety dotychczasowa policja została wyjebana więc nie licz na cuda i poprostu nie próbuj bawić się na tym serwerze, widzisz teraz juz nadeszły inne czasy i ja bym ogłosił powrót poprzedniej kadencji policji a nie zjebów którzy aktualnie są w zarządzie BOA i bawić się XD Czy to się nie wyklucza? Edited February 13 by Marcin Pietruszka Link to post Share on other sites
KosaK27 45 Posted February 13 Share Posted February 13 Również potwierdzam, jeden policjant dosłownie powiedział do mnie ,,ja to chce ci tylko jak największy mandat dopierdolić'' 14 hours ago, Niko125vPL said: funkcjonariusze zmuszają graczy do przyjmowania mandatów w ciągu 5 sekund, wystawiają mandaty za czyny które nie zostały popełnione, nie legitymują się, wyzywają graczy i są nie kulturalni, no jednym słowem totalna samowolka i brak profesjonalizmu 1 Link to post Share on other sites
kardaw 6 Posted February 13 Share Posted February 13 ja dostałem mandat 60k za jazde po chodniku jazde bez swiatel i wszystko co tylko mozna dodawac zwizanego z jazda a nawet nie bylem kierowca pojzadu, powiedzialem to policjantowi 3 razy a on 3 razy odpowiedzial mi ze kazdy zlodziej mowi ze nie kradnie - argument nie do przebicia, ciekawe co mowi osoba ktore nie kradnie Link to post Share on other sites
Walter White 13 Posted February 14 Share Posted February 14 Informuje, że jeśli pod skargą nie zostaną wymienione dowody oraz osoby oskarżone do godziny 20:00 dnia dzisiejszego, skargę zamykam Link to post Share on other sites
Ponury Typ 3 Posted February 14 Share Posted February 14 Ja tylko dodam że Panowie w policji bardzo ładnie sprzedają info kolegom w cywilu co/gdzie/i jak. Sytuacja wyglądała tak: Policja spotuje zamaki na kopalni diamentów sprzedaje info koledze DTP | Panoramiks który jest na cywilu DTP | Panoramiks całkiem przypadkiem kampi na skupie diamentów Po całej akcji z RDM na skupie chwile później pojawia się policja którą nikt nie wzywał żeby ocenić straty - kolejny zupełny przypadek Materiał filmowy: 3 Link to post Share on other sites
Panoramiks 66 Posted February 14 Share Posted February 14 gościu mogę Ci wrzucić filmik z całej rozgrywki i sobie obejrzysz wszystko jak chcesz, bo już mnie drażnij twój piedolony ból dupy i oskarżenia bez podstaw. Link to post Share on other sites
Kamil Wielki 29 Posted February 15 Share Posted February 15 Skargę ODRZUCAM z powodu braku dowodów 3 Link to post Share on other sites
Recommended Posts